Bemutatkozás

Az NKA Cseh Tamás Programjának célja a magyar könnyűzene támogatása, színvonalas produkciók fellépési lehetőségeinek, külföldi népszerűsítésének elősegítése. Elindulását 2014. május 12-én Balog Zoltán emberi erőforrások minisztere, az NKA elnöke, és L. Simon László államtitkár, a program kidolgozásának irányítója jelentette be.

A Program kilenc alprogramból áll. Az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiuma induló zenekarokat, vidéki klubokat, vidéki és kisközösségi tv-ket és rádiókat, valamint print és online médiát, előzenekaros koncerteket, nemzetközi turnékat és promóciót támogat pályázatos formában, emellett magyar könnyűzenei örökség megőrzésére, zeneimenedzsment-oktatásra és a vidéki tehetségkutatók támogatására is külön alprogramot hoztak létre. Az Ideiglenes Kollégium vezetője Bajnai Zsolt, tagjai pedig Dósa Richárd, Horváth Gergely és Tóth Tibor.

A Cseh Tamás Programiroda az NKA Cseh Tamás Progam alprogramjaihoz kapcsolódó, nem pályázati jellegű feladatokon dolgozik, jelenleg négy fővel. A Programiroda célja minden eddigi és leendő pályázó munkáját segíteni. Induló zenekarainkat fesztiválos megjelenéseket szervezünk, ingyenes zenei menedzsment workshopokat és szerzői jogi tréningeket tartunk, kutatjuk a vidéki klubok és művelődési házak helyzetét, és a Program kommunikációjával kapcsolatos teendőket is ellátjuk.

Kapcsolat
level@csehtamasprogram.hu

Sajtókapcsolat
sajto@csehtamasprogram.hu

Információk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjához benyújtott pályázatokról

Edelényi Szilvia
kollégiumi titkár
szilvia.edelenyi@emet.gov.hu
+36 1 327 4305

A Cseh Tamás Programiroda stábja

Boross Zoltán
programiroda-vezető
zoltan.boross@cstp.hu
+36 20 327 6643
Bemutatkozás itt >>>

Facsády Orsolya
programiroda-asszisztens
orsolya.facsady@cstp.hu
+36 30 333 2763
Bemutatkozás itt >>>

Bali Dávid
nemzetközi programok
david.bali@cstp.hu
+36 30 482 5230
Bemutatkozás itt >>>

Szabó Eszter Judit
kommunikáció
szabo.eszter.judit@cstp.hu